donderdag 11 november 2010

Toch maar Seaworld.


Om 7 uur schrikken we wakker van de telefoon,oma aan de lijn. Uitslapen blijft een lastig verhaal.. Aan beide kanten van de oceaan gaat alles prima, alleen is het hier 20 graden warmer. De laatste nieuwtjes worden uitgewisseld, en Manon verteld over haar Gatorland avontuur.
Het is al 10 uur als we in de auto stappen om op weg te gaan naar BushGardens in Tampa.1 uur en 3 kwartier reistijd geeft de TomTom aan.Oops dat is best wel lang, dan is de dag half om als we er zijn. Dan bewaren we BG voor een andere dag, gaan we vandaag weer naar Seaworld. Daar weten we de weg, en de helft hebben we vorige week al gezien. Doen we vandaag de rest.



Om half 12 gaan we naar binnen, de kaartjes en de vingerafdruk worden geaccepteerd. Eerst naar de Stingrays, waar het voedertijd is. Ze springen bijna uit het bassin, zo wild gaat het er aan toen. Het eerste bakje vis van de dag is gekocht, en ze laten het zich smaken.

Ook bij de dolfijnen is het voedertijd, die hebben we vorige week gemist. Camera in de ene hand, en een spiering in de andere om de dieren te lokken. Flipper poseert gewillig, zolang er een visje tegenover staat.



Ik ga vandaag in Manta (de achtbaan). Broekzakken leeg, shirt in de broek, en snel in de rij. Er staan maar 4 mensen voor me, het is erg rustig vandaag. En heelaparte ervaring zo hangend onder de rails, maar het valt erg mee. Kraken(Seaworlds andere grote achtbaan) is veel heftiger. Het is allemaal wel heel mooi aangelegd, vooral de aquaria met Manta's en ander vissen die je ook ziet als je in de wachtrij staat zijn erg mooi. Nemo en Dorey zijn er ook.




De skytower en de Zeeleeuwen krijgen ook een bezoekje van ons vandaag, en we sluiten af met de Blue Horizons show in Dolphin Stadium. Acrobaten en dolfijnen voeren samen een spetterende show op, echt geweldig. Volgens ons zelfs beter dan de huidige orca show.Die slaan we dan ook over vandaag.





Morgen gaan we zwemmen in Aquatica, aan de overkant van de straat bij Seaworld.

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk toch, zo'n dagje Sea World, het blijft genieten voor jong en oud.
    Veel plezier in Aquatica, ben benieuwd, onze kinderen willen er ook graag heen, maar ik zit niet te springen. eens kijken hoe jullie het vinden.:-)
    groetjes Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een GIGANTISCHE kerstboom ! Gekke foto (die Nemo die net aan de ogen voorbijschiet)... Geniet van de komende waterpret (dat doen wij hier ook.. huhuh...).
    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig Seaworld! Lekker genieten, Manon moet straks wel weer wennen als ze gewoon naar school moet.Nog veel plezier en geniet van de zon want die is hier ver te zoeken.
    Groetjes uit een nat en grauw Beilen.

    BeantwoordenVerwijderen