donderdag 11 november 2010

Back home.


Dinsdag ochtend verlaten we het Holiday Inn Sunspree, en gaan we weer richting Inverness. De rekening is al onder de kamerdeur doorgeschoven om het uitchecken te versnellen. Geen spoor van die clown en die acrobaat in het hotel maar ze moeten in de buurt zijn. Er was wel één boef in de buurt, maar die hoort bij ons.

We gaan eerst nog langs de Buena Vista Factory Stores om een deuk in de creditcard te slaan. Bij Hilfiger hebben ze wél het vest in XL zonder schade, wat ze bij Premium outlets alleen nog in kleine maten hadden. Nog een paar shirts, en een sweater in de tas, dat schiet al op. Voor Manon nog een trui, en bij de kassa nog een tas voor Mirijam gevonden. Aan de overkant bij Nike vind Alfons zijn nieuwe schoenen. Ruilen met de oude Adidassen zit er hier niet in, dan maar weer de pas door de gleuf halen. T-shirts, 2 voor $ 18 gaan ook mee.

De TomTom wijst ons de kortste weg naar Florida Mall. Als je in het foodcourt heen en weer blijft lopen langs de Chinese restaurantjes, krijg je vanzelf je buik vol met samples. BBQ chicken!! Sweet sour pooork! De een schreeuwt nog harder dan de andere. We bestellen maar een portie BBQ kip met groente en rijst, want van dat heen en weer lopen krijg je alleen maar meer honger.

In de M&M store kijken we alleen even rond, de dollars blijven in de portemonnee. Wel veel leuke dingen gezien, maar volgens mij is hun prijslabel apparaat stuk, die prijzen klopt niks van, veel te hoog.
Bij Billabong kan ik altijd slagen voor een paar shirts, zo ook vandaag, weer drie in de tas.
De tweelingbroer van Enrique Iglesias verkoopt ons nog een stapel shirts, en een rokje voor Manon, en dan zijn we er wel klaar mee. Op naar huis.

Heerlijk hoor zo'n eigen plekkie, lekker bankhangen, de koelkast gevuld en lekker rustig om het huis. De temperaturen gaan weer richtig 28 graden, dus word het nog een heerlijke laatste week.

3 opmerkingen:

  1. Lekker shoppen en nog worden geholpen door een beroemde broer zeg.. En dan ook nog een week in het verschiet in de villa..

    Geniet ervan, groetjes vanuit een koud Amsterdam.

    Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede reis gehad? De open haard staat al te knetteren begrijp ik. Onze jassen liggen in de auto in Brussel, die zullen we hier niet nodig hebben :) Volgende week des te meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Twee lekkere daagjes weer, of eigenlijk drie met Aquatica in het vooruitzicht.

    Het leven is toch maar goed voor jullie! En voor ons......

    BeantwoordenVerwijderen