zondag 14 november 2010

Nog één keer badderen.


Onze laatste volle dag in het zonnige Florida is aangebroken, en die gaan we voor een groot gedeelte doorbrengen in Aquatica. Ons eerste bezoek was uitstekend bevallen, en dus voor herhaling vatbaar. Een retourtje Orlando helpt ook aardig om de tank van onze Jeep leeg te rijden.Morgen nog een enkeltje, en dan inleveren bij Alamo. Als we vanmiddag weer thuis zijn hebben we nog tijd genoeg om de koffers te pakken, en alles weer netjes te maken in en om het huis. Maar eerst nog even plezier maken.

6 opmerkingen:

  1. hoop dat jullie lekker gaan genieten van aquatica! jullie boffen wel echt met het weer. ik houd mijn vingers gekruisd of het dat blijft daar ;-)
    heel veel plezier op jullie laatste dag en wie weet ook nog naar downtown disney? las ik op de florida site.
    alvast een veilige terugreis gewenst
    groetjes rebecca

    BeantwoordenVerwijderen
  2. EEn uitstekende keuze, al zeg ik het zelf....;-). Heel veel plezier vandaag en voor morgen een rustige, relaxte vlucht terug gewenst! We rekenen nog wel op een verslagje van die reis en op de epiloog, natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh da's balen de laatste dag alweer........heel veel waterpret!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat gaat het snel vakantiegangers... we zitten alweer een beetje in het ritme.
    Nog veel plezier vandaag, en een ontzettend goede reis terug toegewenst. En dan bij thuiskomst kun je altijd weer even het blog terug lezen... dan beleef je de dagen weer een beetjs ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De tijd gaat snel... vandaag nog lekker genieten. En dan alvast een goede reis terug.
    Tot gauw, doe voorzichtig.
    Liefs van pa en ma.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is het snel gegaan. Jullie hebben veel leuke dingen gedaan en we hebben meegenoten via jullie blog. Een goede terugreis gewenst en nog veel plezier de laatste dag.

    BeantwoordenVerwijderen