vrijdag 5 november 2010

Prime Outlets


Vanochtend al weer om 5 uur wakker, begint een beetje een vervelende gewoonte te worden.Bakkie koffie, reacties op de blogs lezen (waarvoor hartelijk dank),de blogs van mede FL gangers lezen en de zooi hier in huis wat opruimen. De lancering ging weer niet door, dus gaan we gaan shoppen als alternatief. Eerst de koelkast maar even bijvullen, dus op naar de Walmart. Voor Manon vinden we voor een paar $ 2 t-shirts, en voor mij 5 paar sokken.Zonnebrandcreme hadden we ook nog niet, maar die verwachten we nog wel nodig te zijn, hoewel het vandaag weer bewolkt is.(maar wel 20+ graden). De Jeep is ook aan een tankbeurt toe, dus die vullen we af bij de Shell voor $2,77 per Gallon.

'Gaan we nog even zwemmen?' vraag Manon als we thuis komen.Nog voor je ja of nee kan zeggen huppelt ze al in haar badpak door de kamer. Ja dus. Wij blijven vandaag op het droge, misschien morgen weer. Al met al is het half 12 voor we naar Orlando vertrekken, om daar rond een uur of 1 bij de Prime Outlets aan te komen. Alles is gratis vandaag, zo lijkt het althans, wat een drukte! Wij kennen deze outlet nog als Beltz Factory Stores, maar die zijn al een paar jaar weg. Wat is dit veranderd zeg, en groot! niet normaal, waar moet je beginnen. Op zoek naar 'onze merken' lopen we langs de winkels. Eerst even bij Polo RL kijken, maar niks geschikts kunnen vinden. Bij Sunglasshut probeert een opgedirkte verkoopster Alfons een zonnebril aan te smeren van $180, terwijl op de ruit staat kortingen tot 50%. Vreemd, de modellen die zij laat zien vallen steeds buiten die aanbieding. Dag mevrouw, we kijken even verder. Om de hoek scoort Manon even een 'ijsje'. Dan ziet ze de kinderspeelplaats waar ze ook een bungy trampoline hebben. Die kunnen we natuurlijk niet overslaan, ze gaat helemaal los op dat ding.

Bij Hilfiger meer succes, 2 polo's voor mij(2e halve prijs) en een shirt voor Manon. Manon rekent af, en steekt het wisselgeld in haar zak.Winkelen zit ze in het bloed...
Op naar Adidas, want ik zoek nog een paar schoenen. Het liefst de zelfde als die ik 7jaar geleden heb gekocht voor $10, en die ik vandaag ook aan heb. Omruilen voor een nieuw paar, met bijbetaling van $10 lijkt mij een goede deal, maar dat gaat niet gebeuren vandaag. Bij de buren, Nike, kan ik ook niet slagen helaas. Dan moeten deze in redelijke staat verkerende stappers van Adi Dassler het nog maar even volhouden. Manon kan weer 2 shirst op de lijst bijschrijven.

Onderweg naar huis betrekt in de verte de lucht al weer. In Orlando waren al wat druppels gevallen, maar dit lijkt op het serieuse werk. Bij het binnenrijden van onze woonplaats begint het te stortregenen alsof je in de wasstraat staat. De wissers staan op volle toeren, en kunnen het toch maar net bijhouden,de goten en kolken stromen vol. Dan snap je ook waarom die putten zo groot zijn, (een klein kind kan er wel invallen)anders kunnen ze simpelweg het water niet verwerken.
Een kwartiertje later is het weer droog, en breekt voorzichtig de zon weer door.Het kan snel gaan hier in Florida.
Thuis fabriceer ik nog even een toetje voor de dames,vers fruit met bananasplitijs.

Tot morgen,

(dan gaan we hopelijk wel richting Kennedy Space Center.)

3 opmerkingen:

  1. Goede morgen!
    Zo dat was weer een druk dagje.En die schoenen vind je misschien nog wel ergens, je hebt nog even de tijd. En Manon op de trampoline, prachtig, daar heeft ze van genoten. En Amerika doet alles in het groot,dus ook de ijsjes lijkt mij. Lekker zeg.
    Wat een hoosbui,dat is minder leuk als je daarin rijdt. Hopelijk wordt het vandaag beter.Hier is het niet veel beter met het weer, nat en volgende week wordt het kouder en ook nat.
    Maak er een mooie dag van.
    Groetjes pa en ma.
    En misschien vandaag wel een lancering? We wachten af.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is toch wel lekker relaxed starten, zo rond halftwaalf op weg naar de Outlet. En je was de dag zo lekker vroeg gestart ;-)

    Enne schoenen ach die zul je nog wel opduiken denk ik.

    Hopen dan de Shuttle gaat vandaag... misschien zien we elkaar wel in titusville..

    Groetjes

    Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inmiddels weten we dat de shuttle er weer niet inzit. Benieuwd wat er bij jullie voor in de plaats komt.....Geshopt is er al, of is dat toch nog niet voldoende...?Hoe dan ook, heb er plezier mee!

    BeantwoordenVerwijderen