maandag 15 november 2010

Dat was het dan alweer...


"Time flies when ur having fun" .Plezier hebben we zeker gehad hier in sunny Florida, ook vandaag weer. Lekker op tijd naar Aquatica gereden, we waren er al om 10.30 . Wederom niet druk in het park, ligstoelen en zwemvesten te over. Als eerste een paar rondjes laten meesleuren in Roa's Rapids. Op je rug, je buik of ondersteboven, gewoon lekker laten meedrijven, je komt vanzelf terug op de plek waar je bent begonnen. Het uitstappen is het moeilijkste van alles, als je te laat naar de kant gaat, wordt je weer meegesleurd voor nog een rondje.



Daarna weer klimmen en klauteren in 'Walkabout Waters' .Glijbanen, waterkanonnen, bakken water die naar beneden kletteren, een paradijs voor kleine en grote kinderen. Ouders bakken in de felle zon, en de kinderen leven zich helemaal uit.
Alfons ging even van de 'Taumata Racers' af (8 glijbanen naast elkaar, wie het eerste beneden is wint), maar die heet vanaf nu de 'Traumata Racers' Man,man wat een trappen om boven te komen. Helemaal buiten adem liet ik me naar beneden storten(en das best hoog)en ging zelfs als winnaar over de streep.






De Lazy River'Loggerhead lane' en kinderbad'Kookaburra Cove'pikken we ook nog even mee. Dan nog een paar rondjes in de Rapids, en dan is het alweer tijd om naar huis te rijden. Voor het verlaten van het park maken we nog wat foto's van de Commerson's Dolphins, en daar zitten een paar hele mooie plaatjes bij.



Onderweg naar Inverness maken we nog wat foto's van allerlei dingen op en langs de weg, en ook in Inverness doen we de toeristische route.
Voor de laatste keer naar de Walmart, voor een paar cadeautjes voor Manon, en wat laatste spulletjes die we mee willen nemen naar huis. Ik kijk nog even bij de electronica naar een Ipad, maar toch niet gekocht. We hebben 2 laptops, daar moeten we het voorlopig maar mee doen. Calimero heeft al jaren een Eipet, en die hoor je er ook nooit meer over.

De koffers zijn gepakt, het huis en de auto zijn weer opgeruimd, de laatste wasjes zijn gedraaid. Morgen rond 10 uur rijden we naar Orlando waar ons vliegtuig om 13.20 vertrekt naar New York. Als alles meezit landen we dinsdag om 7.40 in Brussel.Dan nog een uurtje of 3 rijden, en dan zijn we weer echt thuis. We zouden graag nog langer zijn gebleven, maar aan alles komt een eind.

We hebben een geweldige tijd gehad, we komen zeker nog een keer terug.

10 opmerkingen:

  1. Een mooie afsluiter voor de vakantie, en wat een leuke foto's van Manon in het fotoverhaal zeg.

    Een hele goede reis terug..
    We krijgen nog een slotstuk nog hoop ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat jammer, het is alweer voorbij. Jullie hebben het fantastisch gehad, was leuk om jullie te kunnen volgen.
    een goede terugreis en tot een volgende keer,
    groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is zo : als alles prettig verloopt, dan vliegt de tijd snel voorbij.
    Jullie zullen nog mooi nagenieten van de vakantie. Alvast een goeie terugreis terug. Hou rekening met het uiterst slecht weer hier (helaas) !
    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer mooi om te lezen hoe het was in de zon, mooie foto's erbij.
    Goede reis terug!
    Gr Edwin & Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker dat jullie zo genoten hebben. Het is inderdaad altijd sneller voorbij dan dat je zou willen. Een goede terugreis en wellicht tot een volgende keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het was gezellig mee te lezen met jullie verhalen, helaas is het voorbij. Wel een supervakantie om op terug te kijken ....en gelukkig hebben jullie de foto's nog! Goede thuisreis en groet Harm en Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit is echt voorbij gevlogen. Het was een super leuk verslag van een heerlijke vakantie. Goede thuisreis en sterkte met de jetlag.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. We hebben met veel plezier met jullie avonturen meegelezen.
    Jammer dat het er voor jullie alweer op zit.
    Een hele goede reis terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Was heerlijk om jullie vrolijke blog te lezen, en die vrolijke foto's te zien. Helaas, het zit er op, maar een prachtige herinnering blijft voor jullie ! Jullie zitten inmiddels in de lucht, heel veel sterkte met de jetlag en bedankt voor het leuke blog !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wij hebben met veel plezier jullie blog gelezen en helaas komt aan alle leuke dingen ook een eind. Maar wie weet wanneer jullie weer terug gaan...

    Wij hebben gelukkig nog ruim anderhalve week dus wij genieten nog even verder hier

    Groetjes van Dianne, Vincent & Thijs

    BeantwoordenVerwijderen