maandag 8 november 2010

Holiday Inn Sunspree


Heerlijk uitgeslapen op zondag, tot kwart voor acht! Toen kwamen we er achter dat de klok nog een uur terug moest, dus zaten we weer op ons oude schema. We moeten vandaag een koffer pakken, want we slapen 2 nachten in Lake Buena Vista, in het Holiday Inn Sunspree Hotel. Eerst maar wat opruimen in huis, wasmachine leeghalen,vaatwasser aanzetten, vuilnisbakken legen en de container aan de straat zetten. Rond een uur of 11kunnen we eindelijk op weg naar Orlando. Onderweg zien we weer zo'n enorme camper,met pick-up truck op sleeptouw, altijd handig op de camping. Even een foto maken voor het thuisfront, anders denken ze dat je weer overdrijft :)



Na een rustige rit over de Florida Turnpike komen we na 1½ uur aan bij het Hotel. Daar is de winterschilder langs geweest, want het voor ons onherkenbaar. Een gedeelte staat zelfs in de steigers, want ze zitten midden in een renovatie. Onze kamer hebben ze al onder handen genomen, die ziet er prima uit. Twee queensize bedden, bureau, tafel met twee stoelen, kledingkast, en een klein keukentje met koelkast, magnetron en koffiezetter.In de badkamer is ook alles aanwezig. De bedden zijn enorm hoog, Manon kan er nauwelijk op komen.Als ze er maar niet aflazerd, want dan maakt ze een enorme smak.
Manon had het zwembad al weer gespot natuurlijk, dus was ze al weer op zoek naar haar zwempak. Even later dobberen we al in het warme water, dat hadden we nog niet meegemaakt deze vakantie! Na een uurtje houden we het voor gezien, we willen nog wel wat gaan doen vandaag.




Premium Outlets is hier nog geen 3km vandaan, dus gaan we op koopjes jacht. Daar kan ik kort over zijn, we komen met lege handen weer thuis. Te groot, te klein , stuk, lelijk, te duur. Volgende keer beter.
Dan Downtown Disney maar eens bekijken, ook slechts een paar minuten van het hotel. Als eerst duiken we ´World of Disney in, de grootste Disney winkel ter wereld. Voor Manon zien we direct een leuke muts, typisch Manon. Die gaat zeker mee. Een Slaapshirt en een doos kerstkaarten gaan ook in de tas. Nog even snuffelen bij Pooh Corner, Mickey´s Pantry en de Christmas store (alle dagen kerst).




Eten doen we bij de Waffle House, halverwege DT Disney en ons hotel. Lekker, simpel en goedkoop.

6 opmerkingen:

  1. Zelf net terug van Phoenix probeer ik de achterstand van reacties op blogs in te halen. Zo'n beelden (camper met truck erachter) zagen wij deze keer ook vele keren passeren. Hilarisch en o zo gewoon in de US.
    Hoe is het weer daar momenteel ? Niet te veel regen (gehad) de laatste dagen ?
    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker plekje hoor, in LBV! En ook zo fijn dat jullie niet meer naar het zwembad hoeven te klunen, zoals in het hoge Noorden....

    Geniet er van, het is leuk om jullie avonturen te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig heeft Bassie z'n bontjas niet meer nodig haha en wordt het weer wat warmer in Florida. Daar kom je toch voor?
    Leuke verhalen, heel veel plezier weer
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gezellig dagje zo! en de creditkaart gespaard....

    groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Weer mooie foto's in Orlando. Als Manon geen water had...Lekker genieten.
    Nog veel plezier daar. Groetjes pa en ma.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo'n zwembad dat vinden de kinderen altijd super! In die Disneywinkels zie je altijd wel wat leuks.

    Geniet lekker verder daar!!

    BeantwoordenVerwijderen